Microdermal kezelése

 
A gyógyulás folyamata körülbelül 3-4 hetet vesz igénybe, az első pár napban érdemes leragasztani. Nagyon sok függ, a gyógyulásnál attól miként kezeled, ápolod és tartod be azokat a tanácsokat, amit a piercertől kaptál az elkészítést követően. A bőr nagyon gyorsan regenerálódik, viszont minden idegen dolgot a szervezetnek meg kell szoknia.
Általánosságban leírjuk a kezelést és a tanácsokat, de minden esetben részletes tájékoztatást adunk, amikor elkészült a microdermalod.
ink man tattoo studio budapest piercing medisept 

Kezelési tanácsok:

A gyógyulási idő körülbelül 3-4 hét.
- Általános kezeléshez javasoljuk a Medisept Piercing utókezelő gél használatát napi 2-3 alkalommal egészen a gyógyulás végéig.
- Bármilyen alkoholtartalmú szerrel tilos kezelni a gyógyulófélben lévő területet.
- Óvni kell a microdermalt külső fizikai hatásoktól (pl. hirtelen rántás, ütődés valamint fokozottan figyelj rá öltözködéskor, törölközéskor).
- 2 hétig kerüld a szaunákat, fürdőket és szoláriumokat.
- A teljes gyógyulás alatt zuhanyzás javasolt, kiáztatni tilos!
- Kezeld a piercinget napi 10-15 percig kamillateás borogatással, ami megakadályozza a környező bőrfelület felduzzadását.
- A microdermal piercing az egyetlen, amelynél nem ajánljuk krém használatát. A piercing környezetében levő bőr az első pár napban kissé megduzzadhat és ennél az egy piercingnél a köré kent krém bekerülhet a piercing feje alá, ami így a duzzanat visszahúzódása után a kívántnál jobban kiállhat a bőrből.
- Ha a már meggyógyult piercinget megrántja, beleakad vele valamibe és ettől az begyullad, újra kezdje el az előbbiekben leírt kezelést.
- Amíg a teljes gyógyulás nem következett be az ékszer fejrészét ne távolítd el így az ékszer cserével is addig várnod kell!
- A microdermal az egyetlen olyan piercing, amire nem tudunk garanciát vállalni, mert a gyógyulása gyakorlatilag a bőrtől és az utókezeléstől függ
- Probléma esetén a piercerhez fordulj és ne a barátaidhoz kivéve, ha szakemberek.
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: