Tetoválás árak

Sokan azt kérdezik, mennyiért tetoválunk? Erre azt tudjuk mondani ahhoz képest olcsón, hogy egy életen át viselni fogod a választott mintát ;), de komolyra fordítva a szót nehéz általánosságban árat mondani. Egy tetoválás ára rengeteg dologtól függ. Mint például:
-          Mekkora a mérete a mintának?
-          Milyen testrészre szeretnéd elhelyezni?
-          Mennyire részletes , aprólékos kidolgozású?
-          Fekete- fehér-szürkében vagy színesben gondolkozol?
Ezekből már meg lehet mondani kb. mennyi időt vesz igénybe az elkészítése. Nézd meg tetoválóink elkészült munkáit, biztos megtalálod az elképzeléseidnek vagy a választott mintához megfelelően kivel szeretnéd elkészíteni tetoválásodat. Mi is nagyon szívesen segítünk kiválasztani azt a művészt, akihez legközelebb áll a Te műfajod. Kérj ajánlatot Tőlünk! Minél részletesebben írod le mit szeretnél és megválaszolod a fent felsorolt kérdéseket, mi annál pontosabbat tudunk mondani Neked. Ha van már fényképed arról a mintáról ami tetszik vagy hasonlít az elképzelésedhez, azt mindenképp mellékeld Nekünk. Gyere el hozzánk, nézz körül nálunk. Rengeteg mintával,ötlettel várunk.

 

Tetoválás utáni kezelő krémek:     

Tattoomed krém 25 ml – 1.500 Ft
Tattoomed krém 100 ml – 3.500 Ft
Tattoomed naptej 50 faktoros 100 ml – 4.000 Ft
Tattoomed 24 órás fólia 5 méter – 6.000 Ft

 

Időpont foglalás:

Időpont foglalás minden esetben foglaló fizetésével történik, ami természetesen teljes összegben lejön a tetoválásod árából. Várjuk szeretettel szalonunkba azokat a bátor tetoválni vágyókat, akik hirtelen ötlettől vezérelve „adj uram isten, de azonnal” tetováltatnának magukra.

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 11.00-19.00-ig. 
Szombat: 11.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: 

Kötelező *

  Kép frissítése