Tetoválás Eltávolítás árak

 

Az ár nagyon sok mindentől függ, így meg sem lehet határozni anélkül, hogy ne láttuk volna a tetoválást. Az alapár egy 5x5 cm-es tetoválásnál 5.000 Ft. A kezelések száma függ attól is, milyen állapotban van a tetoválásod, teljesen el akarod tüntetni vagy csak egy másik tetoválással szeretnéd eltakartatni. Mindenképp az ingyenes személyes konzultációt javasoljuk, amikor fel tudjuk mérni a tetoválást és meg tudjuk beszélni a kezelési tervet.

Az árakat befolyásoló néhány egyéb tudnivaló:

- A kezelések számát befolyásolja a tinta behatolási mélysége, színe és mennyisége, az egymásra helyezett rétegek száma, az alkalmazott festékpigmentek minősége, de az is, hogy profi vagy amatőr tetováló dolgozta e be a festéket.
- Világosabb bőrön könnyebb dolgozni, mivel ezen - a sötétebb bőrrel ellentétben - könnyebben áthatol a lézernyaláb.
- Sötétebb bőr esetén rövidebb időtartamban alkalmazható a lézeres eltávolítás, a bőr gyorsabb felmelegedése miatt.
- A világos illetve a fehér színű festékpigmentek kevésbé reagálnak a lézerfényre, ellentétben a sötét pigmentekkel, amelyek gyorsabban elnyelik a fényt így jobban halványodnak.
- A lézeres tetoválás eltávolítás egy halványítási folyamat, amely egymást kb 6-8 heti időközönként követő kezelésekből áll.(legalább ennyi idő szükséges a szervezetnek ahhoz, hogy a pigment darabkák eltávolodjanak a szervezetből)
- A kezelések sikeressége és eredményessége függ a bőrtípustól és a bevitt festékanyagtól.

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: