Bemutatkozás

Ink Man Tattoo Studio

Ink Man Tattoo Studio

+36 1 794 9040
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapesti tetováló szalonunkat 2014-ben nyitottuk meg a tetoválás szerelmesei előtt. Jelenleg, 7 fő tapasztalt tetováló művész, 1 fő piercer dolgozik nálunk. Vagány, modern, csillogó, kicsi, nagy piercingek közül lehet választani. Nálunk biztos, hogy megtalálod azt a tetováló művészt, akivel szívesen elkészíttetnéd kedvenc stílusú mintádat. Legyen az Realista, Old Scool, New Scool, Blackwork, Trash Polka vagy bármilyen tetoválás. Lézeres tetoválás eltávolításra is van lehetőség szalonunkba, amennyiben van olyan tetoválásod amit szeretnél eltüntetni. Célunk, hogy a hozzánk érkező vendégek professzionális, minőségi szolgáltatásban részesüljenek.
Rendszeresen részt veszünk a magyarországi tetováló rendezvényeken, mint például a Budapest Tattoo Convention, Tattoo Majális vagy a Tetoválók Éjszakája. Tagjai vagyunk a Magyar Tetoválók Szövetségének (MTSZ) és a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületének (TSZEE).Az Ink Man Tattoo Studio, tetováló kellékeket is árul, kínálatunkban a tetováláshoz szükséges, minőségi termékek,anyagok széles választéka megtalálható.

 

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: