Microdermal piercing

 
A bőr alá helyezett egypontos piercing a microdermal piercing.

Az ékszer különlegessége abban áll, hogy a test szinte bármely pontjára behelyezhető, ahol rendelkezésre áll a szükséges néhány milliméteres vastagságú bőr a csontos részek felett. A microdermal különálló egy darabos ékszerként is megállja a helyét, de gyakori csoportos (2-4 db) elhelyezése is egy adott testrészen, tetoválásainkba is behelyezhető.

 

A testékszerek új generációja néhány éve jelent meg, több elnevezése ismert: dermal anchor, surface anchor, dermal piercing illetve "egypontos" testékszer, mellyel a hagyományosnak nevezett ékszerektől való alapvető különbségre is rámutat. Ennél az ékszernél egy ki/bevezető nyílás van, és az ékszer talp, vagy törzsrésze a behelyezés után egyfajta "horgonyként" tartja a fejrészt, mely a bőrfelületre simul. Az ékszer talpát meg sem mozdítva, fájdalommentesen lehetőségünk nyílik a bőrfelszín fölött elhelyezkedő ún. „fej” cseréjére, mellyel bármikor megváltoztathatjuk piercingünk színét, méretét, formáját.

 

Bármilyen egyéb felmerülő kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal.

Dávid piercer

Ink Man Tattoo Studio Dávid Piercing

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: