Lézeres Tetoválás Eltávolítás

 

Napjainkban megnőtt az igény a már nem kívánt tetoválások eltávolítása iránt, a lézeres technológia pedig lehetőséget nyújt a megfelelő kezelésekhez.A kezelés alig jár fájdalommal, mind a fekete, mind a színes, illetve a felszín közelibb kozmetikai tetoválások is eltávolíthatók.A technológia a lézer pigment anyagokban való elnyelődésen alapszik. Mivel a fehér tetoválások nem tartalmaznak sötét pigmenteket, így a lézer fényét sem tudják elnyelni. Ennek hiányában a fehér tetoválásokat nem lehet eltávolítani.A lézeres tetoválás eltávolító kezeléssel egyszerűen szabadulhat meg a kezelt személy a tetoválásától. Egyszerű,gyors és hatékony kezelésekre nyílik lehetőség.

Tudnivalók:

- A kezelések számát befolyásolja a tinta behatolási mélysége, színe és mennyisége, az egymásra helyezett rétegek száma, az alkalmazott festékpigmentek minősége,  de az is, hogy profi vagy amatőr tetováló dolgozta e be a festéket.
- Világosabb bőrön könnyebb dolgozni, mivel ezen - a sötétebb bőrrel ellentétben - könnyebben áthatol a lézernyaláb.
- Sötétebb bőr esetén rövidebb időtartamban alkalmazható a lézeres eltávolítás, a bőr gyorsabb felmelegedése miatt.
- A világos illetve a fehér színű festékpigmentek kevésbé reagálnak a lézerfényre, ellentétben a sötét pigmentekkel, amelyek gyorsabban elnyelik a fényt így jobban halványodnak.
- A lézeres tetoválás eltávolítás egy halványítási folyamat, amely egymást kb 6-8 heti időközönként követő kezelésekből áll. (legalább ennyi idő szükséges a szervezetnek ahhoz, hogy a pigment darabkák eltávolodjanak a szervezetből)
- Az első kezelés után szinte semmilyen különbség nem lelhető fel, sőt van, akinél sötétebb is lesz, mindenkinél eltérő gyorsasággal reagál a bőr, így elmondható, hogy a kezelés csak több alkalom után hatásos.
- Minimális kezelési alkalomszám 3, de előfordulhat az is, hogy 6-8 alkalomra van szükség.
- A kezelések sikeressége és eredményessége függ a bőrtípustól és a bevitt festékanyagtól.
- Sem kezelés előtt, sem kezelés után nem szabad napozni, szoláriumba menni, ajánlott napégés után használatos krémeket kenni a kezelt területre.
- Állandó irritációnak kitett területen a felsértett bőrfelszínen át kórokozók juthatnak a bőrbe, ezért fokozottan ügyelni kell a higiéniára.

 

Lézeres tetoválás nem alkalmazható:

- Terhesség, szoptatás, magas vérnyomás, szívbetegség, bőrbetegség, cukorbetegség valamint vérzékenység esetén.
- Heges - anyajegyes területen.
- Gyógyulás alatt álló sebes területen.

 

Lézeres tetoválás eltávolítás - Hogyan működik?

A lézeres tetoválás eltávolítás egy egyszerű kozmetikai folyamat,mely lehetővé teszi a nem kívánt tetoválások eltávolítását.
A Q kapcsolt YAG lézer speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki magas csúcsenergia pulzussal. Ez a fokozott energiasűrűségű fénynyaláb (6 milliszekundum ideig) akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a sötét színben (sötét színű festékben) azonban maximálisan elnyelődik,kölcsönhatásba lépve a pigment tartalmú sejtekkel.A melanin, illetve a sötét színű tetováló festékek egyaránt képesek elnyelni ezt a lézerfényt. A Q-YAG lézer Q-kapcsolt üzemmódban képes a tetoválásokat eltávolítani hegesedés nélkül.A lézer máshogy hat különféle színű festékekre,egyes festékekben a kettős kötéseket bontja fel, másokban fragmentál (a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetővé teszi a festékanyagokat.Ezután a pigment darabkák a makrofágok emésztő tevékenységének segítségével, illetve a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek.

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel 6-8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között.Átlagosan egy kezelés megközelítőleg 10-30 perc,mely után közvetlenül a bőr fehéren elszíneződik, ez azonban természetes.Az egyes kezelések időtartamát a kezelt felület nagysága, illetve a festékanyagok mélysége is befolyásolja.A kezelés nem fájdalmas, csupán apró szurkáló, csípő érzést vált ki. Kezelés után a bőrfelületet szárazon kell tartani, úgy kell bánni vele, mintha a nap égette volna meg.

Összességében elmondható, hogy a Q-kapcsolt YAG lézer segítségével egyszerűen szabadulhat meg a kezelt személy a már nem kívánt tetoválásoktól. Az óvintézkedések betartásával pedig mellékhatásoktól mentes lesz a kezelés.

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
 

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: