Tetoválás menete

 

1. Találd meg a saját mintád:

Gondolod át, hogy mi az, amit igazán szeretnél. Ha már van elképzelésed, az internet hasznos barát lehet. Amennyiben megtaláltad a megfelelőt, hozd magaddal vagy küldd el nekünk e-mailben (nagyon fontos, hogy az általad hozott kép jó minőségű legyen, hisz csak jó alapanyagból lehet igazán jó munkát készíteni). A megfelelő méret és kompozíció kiválasztásában természetesen segítséget nyújtunk a lehető legjobb eredmény érdekében.

 

2. Mi a helyzet akkor, ha nincs konkrét ötleted, vagy az elképzeléseid egyediek?

Keress minket bátran, egyedi elképzelésedet tetoválóink papírra vetik, és együtt tervezhetitek meg a mintát, emellett számos tetoválással kapcsolatos katalógusunk is segítségedre lehet, hogy kiválaszd azt, ami igazán hozzád illik.

 

3. Néhány dolog, amire érdemes figyelned a minta kiválasztásakor:

Egy minta kivitelezésének szempontjából igen fontos, hogy melyik testrészre szeretnénk elhelyezni. Vannak olyan minták, amelyek nem biztos, hogy az adott helyen jól mutatnának. Érdemes már az elején ezt a szempontot figyelembe venned, mikor mintát vagy a helyet keresed.

 

4. Mi a helyzet a takarással?

Természetesen személyes konzultáció után akár egy régebbi tetoválás takarása, bővítése, javítása is kivitelezhető. Amennyiben az elfedendő minta nem engedi az új elképzelés kivitelezését, ajánlott néhány alkalmas lézeres halványítással kezelni a tetoválást. Ilyen esetekben mindenképp keress minket bizalommal, és együtt megtervezzük a takarás menetét.

 

5. Mitől függ az ár?

Gyakran nehéz megmondani előre, mennyi időt vesz igénybe összesen egy tetoválás elkészítése. Egyszerűbb, kisebb mintáknál ez könnyebb meghatározható, míg egy nagyobb mintánál inkább csak becsléssel lehet meghatározni az elkészítéshez szükséges idő mennyiségét. Ne tévesszen meg egy minta mérete! Lehet a minta kicsi, de elkészítésének folyamata a részletessége miatt időigényes lehet. Miután kiválasztottuk a mintát, és megterveztük, azután válik világossá, hogy mennyi időt vesz igénybe a teljes munkafolyamat.

 

6. Mikortól tetováltathatok?

18. életéved betöltése után, vagy 16 éves kortól írásos szülői engedéllyel.

 

7. Hogyan tudok bejelentkezni?

Személyes egyeztetés után, foglaló ellenében tudunk időpont adni. Keressetek minket a Facebook oldalunkon vagy telefonon a +36-1-794-9040-es számon, és akár még aznapra tudtuk időpontot foglalni neked.

Bruce tetováló

Bruce tetováló

Vivi tetováló

Róka tetováló

Nikol tetováló

Nikol tetováló

Zsófi tetováló

Zsófi tetováló

Dalma tetováló

Melinda tetováló

Elérhetőségünk:

Ink Man Tattoo Studio

Budapest 1094 Ferenc körút 31.
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 10.00-18.00-ig. 
Szombat: 10.00-16.00-ig.
Vasárnap: zárva.

Telefon: +36-1-794-9040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzenet küldés: