Szalonunkban Piercinget és Microdermalt is készítünk.

Piercing áraink tartalmazzák a behelyezésre került ékszert is.

Kezdő ékszernek kizárólag antiallergén (orvosi minőségű 316L és titán anyagból készült) ékszereket használunk. Fontos, hogy a gyógyulás alatt olyan ékszert viseljünk, ami a legkisebb eséllyel okoz irritációt. Ezért hozott ékszerrel nem vállaljuk a készítést. Gyógyulás után természetesen már bármire cserélhető az ékszer. A készítést követően teljeskörű kezelési tájékoztatást adunk vendégeinknek.

Szúrás előtt első lépésben kiválasztjuk a megfelelő ékszert. Itt fontos megemlíteni, hogy a szúráshoz nem minden ékszer megfelelő. Elsőként mindig orvosi fém ékszer kerül behelyezésre. Az ékszer gyógyulás után természetesen tetszés szerint cserélhető.

A piercing szúrás folyamata:

  • A folyamat a kiválasztott ékszer sterilizálásával kezdődik, ezt az adott bőrfelület fertőtlenítése követi.
  • Mielőtt beszúrjuk a piercinget, megjelöljük a kívánt helyen az ékszer helyét, ilyenkor a vendég megnézheti és eldöntheti, hogy tetszésének megfelelő helyre kerül-e az ékszer.
  • A szúrást követi az ékszer behelyezése, majd ismét fertőtlenítjük a bőrfelületet.
  • Mikor az ékszer a helyére került, nem marad más hátra, mint az utókezelés.
  • Megfelelő kezelés mellett néhány héten belül teljesen gyógyulttá válik a piercing körüli terület.

A testékszerek új generációja néhány éve jelent meg és több néven ismert a bőr alá helyezett egypontos piercing a microdermal. Az ékszer két részből tevődik össze, egy talpból és egy fejből. A különlegessége abban áll, hogy a test szinte bármely pontjára behelyezhető, ahol rendelkezésre áll a szükséges néhány milliméteres vastagságú bőr a csontos részek felett. A microdermal különálló egy darabos ékszerként is megállja a helyét, de gyakori csoportos elhelyezése is egy adott testrészen. 

A microdermal testékszerek behelyezése minden esetben, a kizárólag erre a célra gyártott, egyszer használatos bőrlyukasztóval történik. A bőrfelszín alá kerül be az ékszer úgynevezett talp része melyből a kiálló menetes részre tekeredik rá maga az ékszer feje. Így a gyógyulás után gyakorlatilag az ékszer talpát meg sem mozdítva, fájdalommentesen lehetőségünk nyílik a bőrfelszín fölött elhelyezkedő fej cseréjére, mellyel bármikor megváltoztathatjuk piercingünk színét, méretét, formáját.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal.

Scroll to top