Szemöldök tetoválás

Rengeteg megkeresés jött hozzánk az évek alatt, hogy miért nem készítünk szemöldök tetoválást is? Azzal mindenkinek tisztában kell lennie, hogy a szemöldök tetoválás egy teljesen más technologiával, festékekkel készül. A hagyományos tetoválófesték, akár életünk végéig bent marad testfelületünkön. Ezzel szemben a szemöldök tetoválófesték az évek múlásával lassan elkopik. Ehhez hozzájárul az is, hogy ezen a testfelületünkön a leggyorsabb a bőr kopása az itt található sok faggyúmirigy miatt, valamint ez a felület van leginkább kitéve a napsugárzásnak is. Az arc és a szemöldök is folyamatosan változik, így az évek múlásával már nem ugyanazt a képet mutatná, mint amit az elkészülésénél láthattunk. A folyamatos igények hatására bővítettük ki szolgáltatásunkat és 2020-tól ez a szolgáltatás is elérhető Vendégeink számára. Vámosi Vivien tetoválónk elvégzett egy kimondottan szemöldök tetoválást oktató iskolát ( Méhn Tünde PMU Art International Scool ) és tetováló szakmai tapasztalatát hozzáadva várja vendégeit.

Konzultáció:
A szemöldök tetoválást egy kötelező ingyenes konzultáció előz meg, ahol át lehet beszélni az elképzeléseket és lehetőségeket, valamint fel tudod tenni kérdéseidet is az eljárással kapcsolatban. 

Időpontegyeztetés:
Szemöldök tetoválást kizárólag egyeztetett időpont alatt tudunk készíteni. Időpontot tudsz kérni akár a konzultációnál akár utána is személyesen, e-mailen vagy bármelyik közösségi oldalunkon keresztül.
A szemöldök tetoválás napján kérjük lehetőleg kipihenten érkezz és legalább 3 órát kalkulálj az elkészítésre.

Érzéstelenítés:
Előérzéstelenítés tetoválás előtt:
A kész előrajzolásra, vékony pálcikával pöttyözve helyezzük fel a Dr. Numb előérzéstelenítő krémet. Tökéletesen beszívódik a bőrbe, 20 perc hatóidő után kezdjük a tetoválást.
Munka közbeni érzéstelenítés:
A Blue Gel érzéstelenítő krémet használunk a tetoválás ezen szakaszában. Ez az anyag szűkíti a bőr ereit, ezért a hajszálerekből eltűnik a vér, láthatóan fehérebbé válik körülötte a bőr. Csak a már felsértett bőrön alkalmazzuk, akkor tudja leginkább kifejteni a hatását. Felváltva tetováljuk a két szemöldököt, így amíg a másik oldalon dolgozunk, addig a bejuttatott anyagoknak van idejük beszívódni és hatni. A szemöldöktetoválás közben egyszerre ápoljuk és érzéstelenítjük a bőrfelületet különböző készítményekkel.

Termékek:
Kizárólag a legmagasabb minőségű tetováló festékeket és anyagokat használjuk a szemöldök tetoválás elkészítéshez.

Korrekció:
Minden szemöldök tetováláshoz tartozik egy ingyenes korrekciós alkalom, amikor megismételjük a tetoválást a tökéletes végeredmény érdekében. Ennek 3 hónapon belül kell megtörténnie.

Utókezelés:
A szemöldök tetoválás elkészültével mindent pontosan el fogunk mondani a helyes utókezelésről, valamint a további teendőkről. Utókezeléshez szükséges krémet szalonunkban meg tudod vásárolni amennyiben szeretnéd.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal.

Scroll to top