Ajánlatkérés

Sok esetben kérdezitek mennyibe kerül egy-egy szolgáltatásunk.

Mivel ez egy komplexebb dolog és nem egy terméket árulunk így erre a kérdésre nehéz válaszolni általánosságban. Sok esetben személyes konzultációt javaslunk annak érdekében, hogy minden részletet meg tudjunk beszélni és az árakkal ne vaktába lövöldözzünk.

Nézzünk egy-két példát mire is gondolunk:

 – Szeretnék egy tetoválást a karomra nem túl nagyot. Mennyibe kerül? – Nem tudjuk mert nem ismerjük a részleteket. Hiszen nem tudjuk a kar melyik részére, mi a nem túl nagy, milyen minta stb.

 – Mennyibe kerül egy teli kar? – Nem tudjuk mert nem árulunk teli kart, hanem tetoválást készítünk rá.
Ha tudjuk a méreteket a mintát és a részleteket akkor már tudunk megközelítő árat mondani.

 – Mennyi idő ezt elkészíteni? – Nem tudjuk pontosan mert ez függ Tőled is. Milyen állapotban van a bőröd, miként bírod, mennyi szünetet kell tartani stb. Egy körülbelüli időt tudunk mondani ami a nagy átlagnál szokott lenni.

 – Szeretnék fül piercinget mennyibe kerül? – Nem tudjuk mert rengeteg féle piercinget lehet ezen a testrészen elhelyezni. Ha megírod a piercing nevét vagy mellékelsz képet milyenre gondoltál akkor egyből fogunk tudni árat adni.

 – Mennyiért lézereztek? – Semennyiért mert nem vagyunk Star Wars harcosok. Ha elküldesz egy képet amit szeretnél halványítani, eltüntetni akkor tudunk adni egy árat erre a szolgáltatásunkra.

Annak érdekében, hogy tudjunk segíteni, árat adni az alábbi ajánlatkérést töltsd ki, mellékelj képet, írd le az elképzelésedet és Mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk.

Természetesen írhatsz e-mailt vagy üzenetet a Facebookon vagy az Instagramon keresztül is de kérünk ott is részletesen írd le az elképzeléseidet.

Kérjük válaszoljon pár kérdésre a tervezett tetoválással kapcsolatban!

Fontos!!! E-mail címedet pontosan írd meg, különben az ajánlatunk soha nem fog megérkezni.

Scroll to top