Kardos Dávid

Sziasztok! Kardos Dávid vagyok, 2004 óta foglalkozom piercing készítéssel, és azóta rengeteg tapasztalattal gazdagodtam ezen a területen. Karrierem Zalaegerszegen kezdődött, de évek óta Budapesten dolgozom az Ink Man Tattoo Studioban, ahol a különféle testékszerek elkészítésével  foglalkozom.
Szenvedélyem a művészet és a testmódosítások, és ezek a szenvedélyeim vezettek el odáig, hogy a piercing készítésére specializálódtam. A szakmai fejlődésem rendkívül fontos számomra, így folyamatosan figyelemmel kísérem az új trendeket és technikákat a szakmában.
A célom, hogy minden ügyfelem elégedett legyen az általam készített piercingekkel, és mindenkor biztonságban és kényelemben érezze magát. Számomra fontos a személyes kapcsolat az ügyfelekkel, és igyekszem minden egyes alkalmat kihasználni, hogy jobban megismerjem az igényeiket.
Ha bármilyen kérdésed van a piercingekkel vagy bármely más testékszerrel kapcsolatban, kérlek, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Örömmel segítek Neked a lehető legjobb tanácsokkal és megoldásokkal. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozó szövegemet, és remélem, hogy hamarosan találkozunk!
Scroll to top