Tetoválás

A tetoválás szándékot, két alapesetre vezethető vissza, melyek egymással ellentétes okból erednek: az egyik az egyéniség kihangsúlyozása, a másik pedig egyezőséget, valahová tartozás céljából készül.
A tetoválást, jobb esetben hivatásos tetováló művészek végzik, komoly tanulás és vizsgák után. Korszerű tetováló géppel és bőrsemleges festékkel dolgoznak. A tetoválások művészi kivitelűek, ahol már az alkotó egyénisége is érvényesül. Jelentésük többnyire csak a viselője számára ismert. Az egyszerű nonfiguratív ábráktól az egyén saját vagy más fontos személy portréjáig terjedhet. Lehet egyszínű, de akár színes, kicsi vagy az egész testre kiterjedő alkotás. A komoly szakmai tudás, jó felszerelés és megfelelő munkakörülmények (sterilitás) biztosításáért cserébe a megfelelő tetoválást kapod, amit egy életen át viselni fogsz a testeden.
Véleményünk szerint napjainkban már nem kell bemutatni mi is a tetoválás, de leírunk pár dolgot, hogy miként is induljunk neki ha tetoválást szeretnénk.

Találd meg a saját mintád:
Gondold át, hogy mi az, amit igazán szeretnél. Ha már van elképzelésed, az internet hasznos barát lehet. Amennyiben megtaláltad a megfelelőt, hozd magaddal vagy küldd el nekünk e-mailben (nagyon fontos, hogy az általad hozott kép jó minőségű legyen, hisz csak jó alapanyagból lehet igazán jó munkát készíteni). A megfelelő méret és kompozíció kiválasztásában természetesen segítséget nyújtunk a lehető legjobb eredmény érdekében.

Mi a helyzet akkor, ha nincs konkrét ötleted, vagy az elképzeléseid egyediek?
Keress minket bátran, egyedi elképzelésedet tetoválóink papírra vetik, és együtt tervezhetitek meg a mintát, emellett számos tetoválással kapcsolatos katalógusunk is segítségedre lehet, hogy kiválaszd azt, ami igazán hozzád illik.

Testrész kiválasztása:
Egy minta kivitelezésének szempontjából igen fontos, hogy melyik testrészre szeretnénk elhelyezni. Vannak olyan minták, amelyek nem biztos, hogy az adott helyen jól mutatnának. Érdemes már az elején ezt a szempontot figyelembe venned, mikor mintát vagy a helyet keresed.

Mi a helyzet a takarással?
Természetesen személyes konzultáció után akár egy régebbi tetoválás takarása, bővítése, javítása is kivitelezhető. Amennyiben az elfedendő minta nem engedi az új elképzelés kivitelezését, ajánlott néhány alkalmas lézeres halványítással kezelni a tetoválást. Ilyen esetekben mindenképp keress minket bizalommal, és együtt megtervezzük a takarás menetét.

Mitől függ az ár?
Gyakran nehéz megmondani előre, mennyi időt vesz igénybe összesen egy tetoválás elkészítése. Egyszerűbb, kisebb mintáknál ez könnyebb meghatározható, míg egy nagyobb mintánál inkább csak becsléssel lehet meghatározni az elkészítéshez szükséges idő mennyiségét. Ne tévesszen meg egy minta mérete! Lehet a minta kicsi, de elkészítésének folyamata a részletessége miatt időigényes lehet. Miután kiválasztottuk a mintát, és megterveztük, azután válik világossá, hogy mennyi időt vesz igénybe a teljes munkafolyamat. Ha van már konkrét elképzelésed akkor használd az Ajánlatkérés funkciót.

Mikortól tetováltathatok?
Korhatár menüpontban mindent információt megtalálsz.

Hogyan tudok bejelentkezni?
Személyes egyeztetés után, foglaló ellenében tudunk időpont adni. Keressetek minket a Facebook vagy Instagram oldalunkon, e-mailen vagy telefonon a +36-1-794-9040-es számon, és telítettségtől függően akár még aznapra tudtuk időpontot foglalni neked.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Scroll to top