Tetoválás áraink

Sokan azt kérdezik, mennyiért tetoválunk? Erre azt tudjuk mondani ahhoz képest olcsón, hogy egy életen át viselni fogod a választott mintát ;), de komolyra fordítva a szót nehéz általánosságban árat mondani. Egy tetoválás ára rengeteg dologtól függ. Mint például:

  • Mekkora a mérete a mintának?
  • Milyen testrészre szeretnéd elhelyezni?
  • Mennyire részletes , aprólékos kidolgozású?
  • Fekete- fehér-szürkében vagy színesben gondolkozol?

Ezekből már meg lehet mondani kb. mennyi időt vesz igénybe az elkészítése. Nézd meg tetoválóink elkészült munkáit, biztos megtalálod az elképzeléseidnek vagy a választott mintához megfelelően kivel szeretnéd elkészíteni tetoválásodat. Mi is nagyon szívesen segítünk kiválasztani azt a művészt, akihez legközelebb áll a Te műfajod. Minél részletesebben írod le mit szeretnél és megválaszolod a fent felsorolt kérdéseket, mi annál pontosabbat tudunk mondani Neked. Ha van már fényképed arról a mintáról ami tetszik vagy hasonlít az elképzelésedhez, azt mindenképp mellékeld Nekünk.
Írj üzenetet Nekünk vagy használd az ajánlatkérés funkciót.

Időpont foglalás:
Időpont foglalás minden esetben foglaló fizetésével történik, ami természetesen teljes összegben benne lesz a tetoválásod árában. Ezt fizetheted személyesen szalonunkban vagy átutalással is. Várjuk szeretettel szalonunkba azokat a bátor tetoválni vágyókat, akik hirtelen ötlettől vezérelve „adj uram isten, de azonnal” tetováltatnának magukra.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

 

Scroll to top