Pár tanács tetováláshoz

Itt leírunk és megválaszolunk olyan kérdéseket, amit a legtöbbször feltesztek és pár tanácsot is adunk.

Tetoválás előtt:

  • Tetoválást megelőző 3 napban kerüld a napozást és a szoláriumot.
  • Előző és aznap ne fogyassz sok alkoholt és sok koffeint.
  • Hidratálj kívül-belül. Igyál sok vizet és testápolózd rendszeresen a tetoválandó bőrfelületet legalább már 2 héttel tetoválás előtt.
  • Aludd ki magad, pihenten érkezz.
  • Egyél, igyál tetoválás előtt rendesen.
  • Érkezz olyan kényelmes ruhába, ami nem akadályozza a munkát.
  • Lehetőleg egyedül érkezz, mert előfordulhat, hogy a kísérőd nem tud melletted lenni és kint kell várakoznia.

Tetoválás után:

  • Pontosan kövesd a tetováló utasításait, mindent elmond a kezelésről és arról mi várható a tetoválandó felületen és az elkövetkező napokban.
  • Kérdezz nyugodtan bármit, ne az internetről vagy barátaidtól próbáld kideríteni a választ. Segítünk!
  • Az ingyenes korrekció feltételei tetoválóként és tetoválásokként változóak. Mindenképp egyeztess a tetoválás alkalmával a tetoválóval.

Pár kérdés és válasz:

A foglaló összege benne van a tetoválás végárában?
Természetesen igen.

Van lehetőség személyes konzultációra?
Igen. Sőt mindig javasolni szoktuk mert akkor lehet átbeszélni az igényeket,elképzeléseket és lehetőségeket. A konzultációk ingyenesek és kötelezetségmentesek.

Elveszik a foglalóm, ha nem tudok elmenni az időpontomra?
A foglaló csak abban az esetben veszik el, ha nem jelensz meg az lefoglalt időpontra és ezt nem is jelzed nekünk. Ha bármi közbejönne a tetoválás időpontjára, akkor 48 órával az időpont előtt tudod lemondani, új időpontot kérni az előleg elvesztése nélkül.

Terveztek mintát?
Igen. Amennyiben lefoglalt időpontod van tetoválásra úgy az átbeszélt mintát kérésednek és a lehetőségeknek megfelelően megtervezzük. A mintát személyesen tudod megtekinteni az időpontod előtt, amiről szintén egyeztetünk, hogy mikor lenne megfelelő időpont erre. Nem küldünk el levélben és nem adunk oda általunk tervezett mintát.

A tervezés ingyenes?
Igen. Amennyiben lefoglalt időpontod van tetoválásra. A személyes megbeszélés alkalmával az információk tudatában tervezzük meg a mintát. Kérünk pontosan, részletesen mond el mit szeretnél, mi az elképzelésed. A tetoválóval egyeztetve lehetőség van a kész mintán változtatni de ezt minden esetben átbeszéltiek a tetoválóval.

Segítség Nektek, ha küldök képet?
Mindenképp. Kérünk is rá, hogyha van olyan kép, amiről bármilyen részlet tetszik akkor azt mutasd meg, küld el, mert akkor mi is könnyebben látjuk az elképzelésedet. Például szeretnél egy rózsát és a  képen látható levelek tetszenek vagy a küldött képen látható zöld színátmenetet szeretnéd.

Írtál Nekünk e-mailt és nem kaptál választ.
Kérjük első körben ellenőrizd levélfiókodban a Spam mappát mert előfordul, hogy néha odakerülnek a leveleink. Ha ott sem találod a választ akkor írj ránk nyugodtan ismét mert mi is emberből vagyunk és lehet elkerülte a figyelmünket.

Miért kopik ki bizonyos részeken? Miért nem ingyenes a korrekció?
Vannak olyan testfelületek, ahol sokkal nagyobb a kopás veszélye és mivel a hámsejtek gyakran cserélődnek, egyszerűen nincs ideje meggyógyulni a tetoválásnak, hiszen a gyógyulás alatt folyamatosan igénybe vannak véve. Ilyen például az ujjak, lábfej, talp stb. Ezeket a részeket is lehet tetoválni, de tisztába kell lenni vele, ezek nem garanciális területek és szinte biztos, hogy újra kell tetoválni annak érdekében, hogy maradandó legyen. Az ilyen testfelületekre való tetoválás előtt minden esetben előre felhívjuk figyelmedet.

Miért nem lehet ekkora méretben? Az interneten láttam, hogy ilyen piciben is jól néz ki.
Kérünk bízz a tetoválóban, hidd el nem akar neked rosszat és meg is tudja csinálni piciben is. Mivel egy tetoválás nem 1-2 évig látszódik, egyszerűen azt szeretnénk, hogy az évek múlásával is jól nézzen ki. Az interneten 99%-ban friss tetoválásokat látni, ami az elkészítése után valóban jól néz ki. Deugyanazt a képet nem tették ki 2 év múlva is. Az elkészítést követően valóban szép, viszont a test és bőrfelület folyamatosan változik, egy apró tetoválásnál az idő múlásával  már ez láthatóvá válik, deformálódhat a tetoválás.

Akkor nem is érdemes kicsi tetoválást készíteni?
Dehogynem. Viszont minden esetben elmondjuk, hogy véleményünk szerint mi az a minimális méret, ami időtálló is.

Ajándékba szeretnék valakinek tetoválást. Tudtok segíteni benne?
Természetesen igen, de csak abban az esetben tudunk előre mondani időt és árat, ha tudjuk a részleteket is. Keressetek nyugodtan ilyen kérésekkel, meg fogjuk találni a megoldást, hogy a meglepetést tudjatok okozni.

Nincs időpontom. Azonnali tetoválást vállaltok? ( Walk in )
Természetesen vállalunk, bár ez alapvetően a szalon telítettségétől is függ. Az esetek többségében azonban van lehetőség a walk in tetoválások elkészítésére.

Barátnőm szeretne egy tetoválást és megkért kérdezzem meg….
Nem harapunk, így a barátnőd nyugodtan írhat bármelyik elérhetőségünkre vagy hívat telefonon, de akár be is jöhet a szalonba. Egyszerűbb Neki és Nekünk is, ha közvetlen beszéljük meg, hogy mit szeretne. Ez alól persze kivétel, ha ajándékba szeretnéd Neki.

Láttam a Tv-ben, barátom mondta stb, hogy az utókezelésre jó a ….. krém is.
Semmilyen más krémet ne használj, mint amiket felsoroltunk neked a tetoválás elkészültével!

Sok esetben csak egy-egy mondat vagy szó érkezik üzenetben, amivel nem is tudunk néha nagyon mit kezdeni.
Mire is gondolunk itt? Mi az, amire nehéz válaszolni vagy mi is csak 1-1 szóban tesszük.

Fáj?
-Igen. (Nem értjük a kérdést hiszen ennyi jön, hogy fáj? Több szolgáltatásunk van, melyikre gondolsz?
Tetoválás? Melyik testrészen? Igen van, ahol fáj és van, ahol kellemetlen. De nem hallottunk még olyat, hogy elviselhetetlen, megbántam és soha többé nem akarok tetoválást )

Szeva Teso
Szeva (Ennyivel nem nagyon tudunk mit kezdeni. Minden nálunk dolgozó ismeri a családfáját, hogy ki tartozik a rokonságába de persze el tudjuk fogadni ha valakinek ez a szavajárása, csak jobban szeretjük a Szia, Sziasztok stb megszólítást, de igazán azt szeretjük ha le is írjátok, hogy miben tudunk segíteni. )

Mennyi?
Mi? (Feltételezzük az árra kérdeznek rá, de ha nem tudjuk mit kell csinálni nem tudunk mire válaszolni.)

Tudnátok segíteni?
Miben? (Betonozásban nem szívesen, de ha leírod mit szeretnél és ennek a szolgáltatásunkhoz van köze, akkor megpróbálunk.)

Meddig tart?
Mi? (Feltételezzük, arra kíváncsi meddig tart az elkészítés, de ha nem tudjuk mit kell csinálni, nem tudunk mire válaszolni.)

Érdeklődnék.
? (Hajrá, Mi rendületlenül várjuk, de ha nem írod le mi után érdeklődsz, nem tudunk mire válaszolni)

Nem tudom mit szeretnék csak érdeklődöm.
? (Ha nincs kérdés akkor válasz sem létezik sajnos)

Minden esetben megpróbálunk válaszolni minden hozzánk érkezett levélre, megkeresésre. Kérünk pontosan fogalmazz és írd le mit is szeretnél megtudni, mire lennél kíváncsi, mire szeretnél választ kapni. Szerintünk Te se akarsz egy végtelenbe menő kérdezz-felelek levelezésbe belemenni. Használd az Ajánlatkérés funkciót. Írj le minden gondolatodat. Törekszünk arra, hogy minél hamarabb választ tudjunk adni de Nekünk is van családunk, így előfordul, hogy az éjjel 2-kor érkezett levélre csak nyitvatartási időben tudunk válaszolni. Valamint sok esetben egy-egy kérdést/kérést meg kell beszélnünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást tudjuk felajánlani vagy akár épp dolgozunk és feltételezzük Te sem örülnél, ha például azért hagynák abba a tetoválást mert valakinek
épp válaszolnánk levélben. Türelmeteket kérjük ígérjük amint tudunk válaszolunk.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal.

Scroll to top