Ti írtátok

Nagyon köszönjük nektek a visszajelzéseket. Örömmel tölt el minket mindig ha elégedetten távoztok tőlünk.

Timi:
Szép tiszta környezet, mindenki segítőkész és cuki Julianak arany keze van,pontosan azt kértem amit kaptam. A tervezőmnek nagyon fog tetszeni a kivitelezés,nagyon köszönöm.

Ramóna:
Dávidnak már négy gyógyult piercinget köszönhetek, nagyon ajánlom, kis nyuszi kezdőkkel is nagyon kedves.

Krisztina:
Szívből ajánlom Őket! A legjobb döntés volt életem első (de garantáltan nem az utolsó ) tetoválását Náluk készíteni. Külön köszönöm Julinak a profi munkát

Barbara:
Septumot szerettem volna csináltatni illetve a 2 helixet a fülembe. A srác,aki csinálta a pircingeket Nagyon kedves volt és professzionális.
Sajnos nem megfelelő az orrom egy septumhoz és elmagyarázta, hogy miért nem ajánlja ezt a piercinget ahelyett, hogy csinált volán egy csúnya piercinget és elvette volna a pénzt.Nagyon becsületes, professzionális szakember. Csak ajánlani tudom!

Jasmine:
Julia is working very precious and fast. My Tattoos turns out beautiful!! I love them ❤️❤️
Thank you

Meiju:
Perfect tattoo and very friendly service. 100% recommendation.

Jonathan:
A very serious studio that were quickly to respond on my request and to find a a time. The result was over my expectation so I would really recommend this studio

Tímea:
Csak ajánlani tudom őket. A legjobb művészek „dolgoznak” Rajtad , és a legszuperebb munkák jönnek ki a kezük alól a szalonból. Amellett kedvesek, jófejek, kellemes a környezet, csodás szalon és mindig jó hangulat vár ?❤️ Imádom ❤️❤️❤️

Ivett:
Kedves, barátságos csapat. Gyors, precíz munka végzés. Teljeskörű felvilágosítás még akkor is ha problémàs a vendég, mint én. Visszatérek még.

Vanda:
A tegnapi Piercing Dayen csináltattam az első piercingemet, és el sem tudom mondani, mennyire pozitív élmény volt :))
Mi gyakorlatilag az utolsó-utáni lemondott sorszámot kaptuk ki, azt hiszem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök, meg a kitartásotokat is a napra – egy 2 órás túlórába legalább átcsúsztatok végül szerintem (Mi loptuk ott a napot zárás után, és még ti kértetek elnézést hogy várni kellett!)
A fülpiercing maga baromi hamar megvolt, pedig még variáltunk is rajta, minden kérdésemre megkaptam a választ, és az aftercare instrukciók is hibátlanok és hiánytalanok voltak, sőt papírt is kaptunk róla. Borzasztó jó érzés ilyen jó tájékoztatást kapni, teljesen azt érzi az ember hogy 100%-ig felelősnek érzik magukat, imádom. :)) Nagyon szépen köszönöm a piercinget, sajnos nem tudom a srác nevét, de szuperül sikerült belőnie azt a pontot ami tetszik!
Nagyon örülök hogy csináltatok egy ilyen napot, kicsit ilyen „most vagy soha” alapon adott egy löketet hogy elmerészkedjek, és ne halogassam tovább az első látogatást! : ) Köszi mégegyszer, szuperek vagytok :))

Vivien:
Ismételten örömökkel jöttem onnan el ,nagyon jó fej mindenki ! Gyors és precíz munkát végeznek! Ajánlani tudom mindenkinek őket!
( csodás orr piercingem lett )

Bia:
Ma voltam bent nyitáskor, rögtön fogadtak, nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. Szép és steril a hely, stílusos a berendezés és nagyon kellemes a légkör.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyorsan és precízen végzik a dolgukat! Megyek is majd vissza tetováltatni
Köszönöm szépen Dávid az industrialt, imádom.

Tamás:
Jó hangulat, jól elvégzett munka, barátságos tetoválók Keep this up!

Vera:
Nagyon kedvesek az ott dolgozók, szépen is dolgoznak, csak ajánlani tudom, én még tuti megyek 😉

Tomi:
Amazing people did an amazing work! 5/5 thank you so much!!!

Péter:
Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt ! Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !

További véleményeket a Facebook oldalunkon olvashatjátok:

Vélemények

Szűcs Zoli
Szűcs Zoli
2023.10.05.
Zsuzsa Paizs
Zsuzsa Paizs
2023.09.28.
Nagyon elégedett vagyok az elkészült tetoválásommal. Péli Bence Vincent sokat segített a megtervezésében és csodás lett a kivitelezés is. A szalonban az is tetszett hogy a tetoválás alatt tv-t lehetett nézni. Így gyorsabban telik az idő és nem a fájdalommal foglalkozik az ember. Köszönöm Bencének ezt a szuper munkát ????
andrea lorinc
andrea lorinc
2023.09.27.
Precíz, gyors fiatalok. Semmi problémánk nem volt. Ajánlom.
Szonja Rákos
Szonja Rákos
2023.09.21.
Szilvia Rádi
Szilvia Rádi
2023.09.12.
Margaréta Kovács
Margaréta Kovács
2023.09.07.
Szilveszter Kálóczi
Szilveszter Kálóczi
2023.09.05.
Nagyon király lett az Anubisom. Köszi Vincent
Zsófia Balogh
Zsófia Balogh
2023.09.03.
Kitti E
Kitti E
2023.08.30.
Ferenc Németh
Ferenc Németh
2023.08.29.
Nagyon ügyes a Júlia!legközelebb is ha lesz alkalmam hozzá megyek!
Scroll to top