Ti írtátok

Nagyon köszönjük nektek a visszajelzéseket. Örömmel tölt el minket mindig ha elégedetten távoztok tőlünk.

Tímea:
Csak ajánlani tudom őket. A legjobb művészek “dolgoznak” Rajtad , és a legszuperebb munkák jönnek ki a kezük alól a szalonból. Amellett kedvesek, jófejek, kellemes a környezet, csodás szalon és mindig jó hangulat vár ?❤️ Imádom ❤️❤️❤️

Ivett:
Kedves, barátságos csapat. Gyors, precíz munka végzés. Teljeskörű felvilágosítás még akkor is ha problémàs a vendég, mint én. Visszatérek még.

Vanda:
A tegnapi Piercing Dayen csináltattam az első piercingemet, és el sem tudom mondani, mennyire pozitív élmény volt :))
Mi gyakorlatilag az utolsó-utáni lemondott sorszámot kaptuk ki, azt hiszem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök, meg a kitartásotokat is a napra – egy 2 órás túlórába legalább átcsúsztatok végül szerintem (Mi loptuk ott a napot zárás után, és még ti kértetek elnézést hogy várni kellett!)
A fülpiercing maga baromi hamar megvolt, pedig még variáltunk is rajta, minden kérdésemre megkaptam a választ, és az aftercare instrukciók is hibátlanok és hiánytalanok voltak, sőt papírt is kaptunk róla. Borzasztó jó érzés ilyen jó tájékoztatást kapni, teljesen azt érzi az ember hogy 100%-ig felelősnek érzik magukat, imádom. :)) Nagyon szépen köszönöm a piercinget, sajnos nem tudom a srác nevét, de szuperül sikerült belőnie azt a pontot ami tetszik!
Nagyon örülök hogy csináltatok egy ilyen napot, kicsit ilyen “most vagy soha” alapon adott egy löketet hogy elmerészkedjek, és ne halogassam tovább az első látogatást! : ) Köszi mégegyszer, szuperek vagytok :))

Vivien:
Ismételten örömökkel jöttem onnan el ,nagyon jó fej mindenki ! Gyors és precíz munkát végeznek! Ajánlani tudom mindenkinek őket!
( csodás orr piercingem lett )

Bia:
Ma voltam bent nyitáskor, rögtön fogadtak, nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. Szép és steril a hely, stílusos a berendezés és nagyon kellemes a légkör.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyorsan és precízen végzik a dolgukat! Megyek is majd vissza tetováltatni
Köszönöm szépen Dávid az industrialt, imádom.

Tamás:
Jó hangulat, jól elvégzett munka, barátságos tetoválók Keep this up!

Vera:
Nagyon kedvesek az ott dolgozók, szépen is dolgoznak, csak ajánlani tudom, én még tuti megyek 😉

Tomi:
Amazing people did an amazing work! 5/5 thank you so much!!!

Péter:
Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt ! Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !

További véleményeket a Facebook oldalunkon olvashatjátok:

Vélemények

Scroll to top