Ti írtátok

Nagyon köszönjük nektek a visszajelzéseket. Örömmel tölt el minket mindig ha elégedetten távoztok tőlünk.

Timi:
Szép tiszta környezet, mindenki segítőkész és cuki Julianak arany keze van,pontosan azt kértem amit kaptam. A tervezőmnek nagyon fog tetszeni a kivitelezés,nagyon köszönöm.

Ramóna:
Dávidnak már négy gyógyult piercinget köszönhetek, nagyon ajánlom, kis nyuszi kezdőkkel is nagyon kedves.

Krisztina:
Szívből ajánlom Őket! A legjobb döntés volt életem első (de garantáltan nem az utolsó ) tetoválását Náluk készíteni. Külön köszönöm Julinak a profi munkát

Barbara:
Septumot szerettem volna csináltatni illetve a 2 helixet a fülembe. A srác,aki csinálta a pircingeket Nagyon kedves volt és professzionális.
Sajnos nem megfelelő az orrom egy septumhoz és elmagyarázta, hogy miért nem ajánlja ezt a piercinget ahelyett, hogy csinált volán egy csúnya piercinget és elvette volna a pénzt.Nagyon becsületes, professzionális szakember. Csak ajánlani tudom!

Jasmine:
Julia is working very precious and fast. My Tattoos turns out beautiful!! I love them ❤️❤️
Thank you

Meiju:
Perfect tattoo and very friendly service. 100% recommendation.

Jonathan:
A very serious studio that were quickly to respond on my request and to find a a time. The result was over my expectation so I would really recommend this studio

Tímea:
Csak ajánlani tudom őket. A legjobb művészek “dolgoznak” Rajtad , és a legszuperebb munkák jönnek ki a kezük alól a szalonból. Amellett kedvesek, jófejek, kellemes a környezet, csodás szalon és mindig jó hangulat vár ?❤️ Imádom ❤️❤️❤️

Ivett:
Kedves, barátságos csapat. Gyors, precíz munka végzés. Teljeskörű felvilágosítás még akkor is ha problémàs a vendég, mint én. Visszatérek még.

Vanda:
A tegnapi Piercing Dayen csináltattam az első piercingemet, és el sem tudom mondani, mennyire pozitív élmény volt :))
Mi gyakorlatilag az utolsó-utáni lemondott sorszámot kaptuk ki, azt hiszem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök, meg a kitartásotokat is a napra – egy 2 órás túlórába legalább átcsúsztatok végül szerintem (Mi loptuk ott a napot zárás után, és még ti kértetek elnézést hogy várni kellett!)
A fülpiercing maga baromi hamar megvolt, pedig még variáltunk is rajta, minden kérdésemre megkaptam a választ, és az aftercare instrukciók is hibátlanok és hiánytalanok voltak, sőt papírt is kaptunk róla. Borzasztó jó érzés ilyen jó tájékoztatást kapni, teljesen azt érzi az ember hogy 100%-ig felelősnek érzik magukat, imádom. :)) Nagyon szépen köszönöm a piercinget, sajnos nem tudom a srác nevét, de szuperül sikerült belőnie azt a pontot ami tetszik!
Nagyon örülök hogy csináltatok egy ilyen napot, kicsit ilyen “most vagy soha” alapon adott egy löketet hogy elmerészkedjek, és ne halogassam tovább az első látogatást! : ) Köszi mégegyszer, szuperek vagytok :))

Vivien:
Ismételten örömökkel jöttem onnan el ,nagyon jó fej mindenki ! Gyors és precíz munkát végeznek! Ajánlani tudom mindenkinek őket!
( csodás orr piercingem lett )

Bia:
Ma voltam bent nyitáskor, rögtön fogadtak, nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. Szép és steril a hely, stílusos a berendezés és nagyon kellemes a légkör.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyorsan és precízen végzik a dolgukat! Megyek is majd vissza tetováltatni
Köszönöm szépen Dávid az industrialt, imádom.

Tamás:
Jó hangulat, jól elvégzett munka, barátságos tetoválók Keep this up!

Vera:
Nagyon kedvesek az ott dolgozók, szépen is dolgoznak, csak ajánlani tudom, én még tuti megyek 😉

Tomi:
Amazing people did an amazing work! 5/5 thank you so much!!!

Péter:
Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt ! Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !Jó Jó Jó és Jó 🙂 Minden nagyon Jó itt !

További véleményeket a Facebook oldalunkon olvashatjátok:

Vélemények

Tamás Deli
Tamás Deli
2023.01.07.
Bence Bujdoso
Bence Bujdoso
2023.01.07.
Csak ajánlani tudom őket, precízek és kedvesek! Fülpiercing-ért ugortam be hozzájuk:)
Bence Juhász
Bence Juhász
2023.01.06.
Fület lövettem. Nagyon precíz, nagyon figyelmes, és jó arcok. Nagyon elégedett vagyok!
Barbara Király
Barbara Király
2022.12.30.
Septumot szerettem volna csináltatni illetve a 2 helixet a fülembe. A srác,aki csinálta a pircingeket Nagyon kedves volt és professzionális. Sajnos nem megfelelő az orrom egy septumhoz és elmagyarázta, hogy miért nem ajánlja ezt a piercinget ahelyett, hogy csinált volán egy csúnya piercinget és elvette volna a pénzt. Nagyon becsületes, professzionális szakember. Csak ajánlani tudom!
Laura Speh
Laura Speh
2022.12.21.
Got many piercings here. Quick, easy, good quality and very comfy atmosphere
Orsolya Balázs
Orsolya Balázs
2022.12.13.
Klaudia Jakos
Klaudia Jakos
2022.12.03.
Brigi Farkas
Brigi Farkas
2022.11.19.
József Vaszily
József Vaszily
2022.11.17.
Scroll to top